Nyheter

Mini-julmarknad 12/12

Vi på Servicepunkten har börjat spåna på att arrangera en mini-julmarknad i samband med en barnteater som kommer hit till Unbyn söndagen den 12/12 (tredje advent).

På förmiddagen kommer det att arrangeras julpyssel, som Agneta Forsberg och Kerstin Vesterberg kommer att hålla i. Tid: 10.00-12.00 För barn i skolåldern ( 6-12 år). Kostnad: 50 kronor/ barn, då ingår material samt fika. Anmälan krävs, maila till info@unek.se.

Utomhus aktivitet med mini-julmarknad, vi på Servicepunkten bjuder på pepparkakor och glögg. Tid: 12.00

(Har du eller någon du känner önskan av att vara med, hör av dig till oss!)

Bu! Vem är du? Familjeföreställning kl.15.00 från 3 år. Arrangörer är Bodens riksteaterförening, producent Teater Mila, Unbyns IF är medarrangörer tillsammans med oss på Servicepunkten Unbyn/Avan .

Biljetter: 100 kr för vuxna, 50 kr för barn. Biljetter via tickster.com, Turistcenter, Folkets hus i Boden & Servicepunkten Unbyn/Avan.

Mini-julmarknad 12/12

Liknande nyheter

milk and cookies for Santa

Mini-julmarknad 12/12

Vi på Servicepunkten har börjat spåna på att arrangera en mini-julmarknad i samband med en barnteater som kommer hit till Unbyn söndagen den 12/12 (tredje

Crochet valentine hearts.

Handarbetscafé

Servicepunkten har blivit ombedda att starta ett handarbetscafé i bygden. Därför startar vi igång med detta på prov från och med tisdagen den 2 november.

Ayurveda Back Massage

Massage i bygden

Lina Vesterberg som är Generalist på Servicepunkten Unbyn/ Avan är även massör. Hon kommer att erbjuda massagebehandlingar nu under hösten i relaxen på (Gymnastiken). Start